Oltenia

Organizaţia Tumaini are pe inimă şi lucrarea din Oltenia. Pentru că vrem ca Evanghelia să ajungă şi în partea aceasta a ţării noastre, ne-am hotărât să ne implicăm în oraşul Strehaia, judeţul Mehedinţi. De ce am ales să ne implicăm aici?  Domnul ne-a deschis uşi şi ne-a arătat nevoile care sunt aici, inclusiv lipsa unei biserici şi implicit a creştinilor din acest oraş. Activităţile noastre acolo sunt :

  • Lucrarea cu copiii (lecţii biblice, jocuri, cântece, activităţi sportive) ;
  • Evanghelizarea personală (împărţirea de broșuri creștine și Nou Testamente, evanghelizare pe strada de la om la om, evanghelizare la Casa de Cultură);
  • Încurajarea fraţilor (colaborăm cu fraţii de la Bărzuica, ei ne ofera cazare în biserica locală, dar şi cu fraţii de la Cârceni care ne ajută în cunoaşterea oamenilor de acolo, a obiceiurilor şi a felului în care putem comunica cu oamenii).

Misiunea în Oltenia are loc o data pe lună, costurile ridicandu-se aproximativ la 1200 Ron pe lună. Nevoile misiunii nu sunt puţine. Dacă Domnul îți vorbește şi îţi pune pe inimă această misiune, implică-te!

Poţi să ni te alături, implicandu-te direct sau sustinand financiar această misiune.

Roagă-te pentru misiunea din Oltenia ca Domnul să aducă rod, să ridice oameni disponibili in trup si suflet  pentru cei care nu îl cunosc pe Dumnezeu.