Missio Dei

Posted by Administrator in Evenimente, Misiune tagged with Tags: , , , , , , ,

Missio Dei

Organizația Tumaini pregătește și în acest an misiuni pe termen scurt în mai multe părți ale Globului.

Te invităm să participi alături de noi la ceea ce Dumnezeu a pregătit dinainte de întemeierea lumii, la mântuirea oamenilor din orice neam și din orice seminție.

Vino luni, 16 ianuarie, ora 8pm, la Biserica Betel din Timișoara, str. Ady Endre, nr. 20 și află cum a lucrat Dumnezeu în noi și prin noi în anii trecuți și cum putem împreună să grăbim venirea Lui, răspândind Evanghelia la orice făptură.

“Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Și învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”

Dumnezeu are o misiune de îndeplinit și vrea să fii și tu parte din ea.

6 comments

 1. locuiesc la roma si sant instalator sanitar as vrea cu ajutorul Domnului sa iau parte impreuna cu voi la o misiune in africa.Domnu sa va binecuvanteze!(biserica baptista”sfanta treime roma”)

 2. A dori sa stiu cât de scurte sunt aceste misiuni si locatiile . Am înteles ca Africa si Asia , nu ? Încerc sa ajung la Timisoara pe data de 16 .
  Shalom – sa fiti binecuvântati !

  1. Misiunile, pentru cei care vin pentru prima data, vor fi de maxim 1 luna. Pentru misiune pe termen lung vom vorbi luni, si doar dupa misiunea pe termen scurt.
   Avem deja 3 locatii sigure, unde putem merge, in celelalte locuri asteptam raspuns. Depindem si de cate persoane se vor inscrie.
   Avem 3 tari in Africa si 2 in Asia pentru care ne rugam si asteptam raspuns.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × 4 =