Centru

Posted by Administrator in Devoțional tagged with Tags: , ,

Zilele trecute am primit o melodie care m-a facut sa-mi pun anumite intrebari…
– prima intrebare a fost…ce inseamna CENTRU?

Am cautat in dex si am gasit urmatorul raspuns: În centrul (atenției, preocupărilor etc.) = pe primul plan; la loc de frunte.
– a doua intrebare a fost …cine e pe primul plan in viata mea?

Nu a fost la fel de simplu ca si la prima intrebare, sa dau un search pe google si sa aflu. Desi la prima vedere cred ca toti am raspunde: Dumnezeu e in controlul vietii mele!…dar oare chiar se vede asta?

Haideti sa ne gandim altfel…Jesus-Center

Care este in realitate lucrul central din viata noastra?
Pentru ce suntem cei mai pasionati?
Despre ce ne place sa vorbim ?
La ce ne gandim cel mai mult cand nu avem nimic de facut?
Ce anume ne defineste? … locul nostru de munca? o relatiefamilia, sau poate lucrarea in care suntem implicati? talentele noastre, posesiunile??

Nu stiu ce anume va defineste pe voi, eu mi-am dat seama ca ce ar trebui sa ma defineasca pe mine cu adevarat ii CRISTOS! Si asta nu trebuie sa fie doar spus, trebuie trait si trebuie sa se vada in trairea mea, in vorbirea mea, in purtarea mea, in gandirea mea, in toate lucrurile.

In fiecare zi trebuie sa privesc la El, sa ma aplec la crucea Lui si sa las acolo toate lucrurile care pun stapanire pe mine si sa ma imbrac cu puterea care vine de la El!

Haideti sa-I dam locul care il merita in viata noastra, sa-I dam locul de frunte si sa-L punem in centrul inimii noastre!
Fiti plini de Domnul si lasati-L sa se vada!

*asta e melodia despre care v-am spus la inceput:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


five + 8 =