Viziune

În 2009, am început cu o misiune pe termen scurt, în Kenya, în Kibera, cu un grup de 13 oameni dintre care 11 tineri. Am venit în România cu gândul de a începe o organizație care să informeze tinerii despre misiune; doar că Dumnezeu avea alt plan pentru noi. Am văzut că dacă doar oferim informații și nu ajutăm practic pe cineva care vrea să meargă în misiune, nu facem prea mult și știam că este nevoie de mai mult.

În 2010, am mers din nou în Kenya și am venit de acolo plini de credință și pasiune să ne implicăm activ în misiune, atât în țară cât și în străinătate.

Am hotărât ca organizația Tumaini să fie un grup care să vestească Evanghelia și să proclame dragostea lui Hristos la orice făptură, să fie un ajutor real și de folos pentru orice creștin care vrea să vestească Evanghelia la cei care nu au auzit-o, care nu au acces la ea și la cei care au cel mai mult nevoie de ea.

Viziunea noastră este să răspândim Cuvântul pe întreg pământul, să informăm creștinii despre nevoile din lume, să pregătim prin cursuri și resurse, să trimitem misionari și să îi susținem până își termină lucrarea acolo unde Dumnezeu îi trimite.

Pentru împlinirea scopului și a viziunii, Tumaini organizează diverse evenimente și activități și are în derulare mai multe proiecte.