Misiune

Biserica are ca scop predicarea Evangheliei până la marginile pământului. Misiunea este necesară pentru ca biserica să își îndeplinească scopul. Fără misiune, o biserică locală își pierde scopul și țelul.

Noi, Organizația Tumaini, venim în sprijinul creștinilor cu informații și date despre cum pot să își îndeplinească menirea cât mai bine pe pământ și vrem să punem la dispoziție o bază de date cât mai actuală cu toate localitățile din România și să vă provocăm să vă implicați acolo unde Hristos nu este predicat în țara noastră.

De asemenea, vrem să ajutăm misionari români și nu numai, care lucrează în România sau în alte locuri din lume, să le cunoaștem nevoile, să cunoaștem problemele prin care trec și să ne implicăm activ în viața lor prin rugăciune, post, sprijin financiar, misiuni pe termen scurt.

Vrem să oferim date concrete și actuale despre traducerea Bibliei pe Glob și a situației evanghelice din întreaga lume.

Suntem convinși că Dumnezeu ne-a chemat pe fiecare dintre noi să fim un misionar, să ducem Cuvântul Lui până la marginile pământului, să Îl facem cunoscut la orice persoană și știm că suntem toți implicați în misiunea lui Dumnezeu de a-Și vesti dragostea și de a-Și răscumpăra un popor.

Lucrarea noastră se împarte pe 3 planuri:

  • local: Timișoara și București
  • național: Oltenia
  • misiune externă:  Africa, Asia