Școala “Hope Academy”

Kibera, cel mai mare slum din Africa, este locul unde puțini copii au ocazia să primească o educație. Dintre miile de copii, puțini știu ce înseamnă un creion în mână sau o foaie albă…curată.

Toți elevii Școlii „Hope Academy” se confruntă cu realități foarte dificile. Fiecare copil trăiește într-o sărăcie extremă. Mulți dintre copii sunt orfani, cu HIV pozitiv, sau au suferit  abuz fizic, emotional.  Părinții lor nu au posibilitatea de a le plăti chiar și o mică taxă de școlarizare, nu au locuri de muncă iar 1$ câștigat într-o zi e o binecuvantare destul de rară. Mai mult, pentru cei mai mulți dintre copii școala este locul unde au posibilitatea să mănânce singura masă caldă pe zi. Pentru mulți, uniforma școlară este singura pereche de haine pe care o dețin.

În mijlocul acestor nevoi, în cel mai sărac loc din Africa, TU POȚI ADUCE UN GRAM DE SPERANȚĂ în inimile goale ale copiilor…

Școala este singura șansă de a supraviețui, de a salva un copil de la o viață învăluită de droguri și prostituție.

Cu doar 5 EURO/ lună POȚI  adăuga o un plus de valoare și o șansă la viață.

Sponsorizarea dumneavoastră prevede nevoile umane de bază ce constau în: mâncare, îmbracăminte, rechizite și taxa școlară.

Numărul copiilor a ajuns la peste 300 și crește în continuare.

Beneficiile sponsorului:

  • veți primi o poză și informații despre copilul sponsorizat
  • scrisoare/ desen de la copilul vostru
  •  informații, experiențe, poze cu/despre Școala Hope Academy și viața din slum
  • darul de a da și fapul de A ȘTII că ai făcut o diferență profundă

Dacă dorești să sponsorizezi unul dintre acești copii, poți să te alături altor oameni și împreună cu ei să faci diferența!

Mai multe detalii la adresa de email: emanuela.mihut@yahoo.com

Investește în oameni, ei sunt singura investiție care nu-și va pierde niciodată valoarea!