Savuram fiecare verset

Posted by Administrator in Devoțional tagged with Tags: , ,

Nu, mana Domnului nu este prea scurta ca sa mantuiasca, nici urechea Lui prea tare ca sa auda, ci nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund fata Lui si-L impiedica sa v-asculte! 

(Isaia 59:1,2)
savor bibleNu vreau sa fiu lunga, dar toata ziua am avut cuvintele astea in minte. Ma gandeam ca atunci cand m-am intors la Domnul eram tare aproape de El, savuram fiecare verset din Biblie si cantam cu toata inima fiecare cantare. Mi-am dat seama ca imi este asa de dor dupa zilele alea. Nu a trecut asa de mult de atunci: 4 ani!
Astazi realizez ca trece ziua si eu nu am stat de vorba cu Domnul, n-am inceput ziua cu El si seara ajung sa fiu prea obosita ca sa mai pot citi si sa mai inteleg ceva. …..zile ratate!
…si ma intreb “de ce?” Raspunsul e simplu: nu Dumnezeu s-a departat de mine, ci eu de El. El tot ma striga si tot imi vorbeste, dar eu …cu mintea prea incarcata cu toate nimicurile lumii…nu Il aud, nu Il inteleg.
Nu prea pot sa zic mai multe…dar Tati’ mi-a adus aminte de lucrul asta acum seara si nu mai vreau sa continui asa 😐 …El ma va ajuta!!!
Tati’nost cu noi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 × = forty two